Bekijk het volledige profiel van Aline Steenmetz en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 56

Aline Steenmetz heeft 56 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Alleen het doorstroomprogramma...

Alleen het doorstroomprogramma gevolgd voor levensmiddelentechnologie, als aanvulling op mijn HBO opleiding. Veel geleerd en vooral leuke tijd gehad met Woutera Bakker tijdens mijn afstudeerproject bij Jelto Swaving op de vakgroep Industriele Microbiologie van Jan de Bont.

2003, Aline Steenmetz

Gezellige tijd gehad. Kaarten ...

Gezellige tijd gehad. Kaarten in de aula in de pauze of een tussenuur, samen met Geertjan Smits, Lea Houben, Jeroen Taheij en Robert Steenmetz (ben ik nu mee getrouwd). Samen met Rik Valk gewerkt aan mijn afstudeerproject bij Clarijs (biotechnologie) en daarna samen met Woutera Bakker naar Wageningen gegaan om verder te studeren

2003, Aline Steenmetz

Echt een hele leuke tijd gehad...

Echt een hele leuke tijd gehad. Teveel herinneringen om op te noemen; naar Berlijn in 5 VWO (tijdens Tsjernobiel ramp)was fantastisch, grieks en latijn van dhr. Brandsma, die altijd zeer irritant met zijn nagel over het bord kraste als we niet stilgenoeg waren, mevr. Muruve die bijna uit haar vel sprong als er iemand kauwgom at in de klas (are you chewing gum!?!?!?!) en nog veel meer!

2003, Aline Steenmetz
?