Alike Last

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alike Last en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alike Last heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De middelbare school ben ik nogal dromend doorgegaan, voor mijn gevoel.

  De middelbare school ben ik nogal dromend doorgegaan, voor mijn gevoel. Ik was er wel, maar ik was er ook niet, op een bepaalde manier. Toen ik eindexamen had gedaan zei de rector bij de uitreiking van het diploma 'dat ik de meest opvallende onopvallende leerling' was... En dat heb ik dan wel weer onthouden.

  Lorentz Lyceum, 1974

  Meneer van Capelle was mijn favoriete docent: met hem gingen we de weilanden in voor biologie lessen.

  Meneer van Capelle was mijn favoriete docent: met hem gingen we de weilanden in voor biologie lessen. We hebben les gehad in een huis tegenover de Andries kerk en ook hebben we bovenin de Andrieskerk les gehad, omdat de Bakkerschool verbouwd/gebouwd werd. Tegenwoordig is de school er niet meer. Op een gegeven moment is de Vincent Van Goghschool erbij gekomen in het nieuwe deel van Nuenen en een groot deel van de klasgenootjes zijn daar toen naartoe gegaan. Ik kan me niet meer herinneren dat we daar toen als klas afscheid van hebben genomen. Yolande was vanaf de derde klas mijn beste vriendinnetje, toen ze bij ons op school kwam en we nog bovenin de Andrieskerk zaten (die ondertussen ook afgebroken is). Ook speelde ik regelmatig met Barbara, Eline, Annette en ook Xandra, die kort bij ons op school zat. Met dit groepje gingen we ook in de tuin kamperen en dan kochten we eten en lekkers met geld dat we zelf verdiend hadden met oppassen, grasmaaien, auto's wassen. Ook Kitty was een van de vriendinnetjes.

  Dominee Bakkerschool, 1965

  ?