alies holman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alies holman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alies holman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 1 jaar op deze school gezeten, na het behalen van deel 1 de studie in Deventer bij Noury & Van der Lande afgemaakt.

  Slechts 1 jaar op deze school gezeten, na het behalen van deel 1 de studie in Deventer bij Noury & Van der Lande afgemaakt. Bevriend geraakt met Rianne Berkenbosch (nog steeds). Van de docenten herinner ik me alleen ene Dicky (aardige vrouw) en de heer Van Dijk, de directeur.

  Apothekersassisten en anali..., 1963

  Slechts 8 maanden op deze school gezeten, in de derde klas, heel fijn jaar geweest, tranen met tuiten, toen ik naar Nederland moest (vader werd gepensioneerd) Zat bij Adri (Koreman) in de klas, mijn vriendin al van de babytijd af.

  Slechts 8 maanden op deze school gezeten, in de derde klas, heel fijn jaar geweest, tranen met tuiten, toen ik naar Nederland moest (vader werd gepensioneerd) Zat bij Adri (Koreman) in de klas, mijn vriendin al van de babytijd af. We zijn trouwens nog steeds bevriend. Verder bij Maria Sindram, ook jaren later (jaren 70) in Apeldoorn nog weer contact mee gehad. Leraren herinner ik me niet zo veel, alleen Verschoor. De favoriet was toch de directeur de heer Meijer, in Nederland organiseerde hij de reunies. Hij is zelfs nog op mijn trouwreceptie geweest!

  Peter Stuyvesant college, 1958

  Elke dag met de bus van Bullenbaai naar Julianadorp, toen leek dat een heel eind, het is echter maar een kwartiertje! Fijne school.

  Elke dag met de bus van Bullenbaai naar Julianadorp, toen leek dat een heel eind, het is echter maar een kwartiertje! Fijne school. Juffrouw Los, wel streng, doch rechtvaardig, zoals dat heet. Meester Bouwman en het hoofd van de school was de heer Copoolse. Ik was bevriend met Stans zijn dochter. Verder met Wieb(je) Reitsma en Annelies Segaar. In 1958 overgestapt naar het Peter Stuyvesant College

  H.J.A. Schroederschool (She..., 1948

  ?