Alieke Brandt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alieke Brandt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Alieke Brandt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ongezellige school, maar een gedegen opleiding.

  ongezellige school, maar een gedegen opleiding.

  2005, Alieke Brandt

  de cour, de zebra, de toneelstukken, op glad marmer, maar ook de klos van de week en de dag dat ik geschorst was.

  de cour, de zebra, de toneelstukken, op glad marmer, maar ook de klos van de week en de dag dat ik geschorst was... bijna alles wat ik heb meegemaakt op deze school heb ik goede herinneringen aan. We hadden een bijzondere school, met een paar hele bijzondere leraren en leuke klasgenoten. decaan Harry van Assema, Co Zwetsloot van scheikunde, de Grote Vriendelijke Reus van Engels...allemaal bedankt! En natuurlijk de drie die in een jaar tijd afscheid namen: Jaap van Frans, Arthur van Nederlands en Jos van Natuurkunde.

  2004, Alieke Brandt

  leuke school, goede herinneringen.

  leuke school, goede herinneringen. Ben vorige zomer nog geweest naar reunie. Vond het heel leuk om iedereen weer te zien en even bij te kletsen. Mijn favoriete herinneringen zijn... Carel van gym met zijn salto-stoel, de vele musicals: 'Stratsboenderil' 'de zwarte wolf' 'de tijdmachine' en de klas van de week. Verder het eeuwige geroddel over juf Julie en meester Reinier. En over Lotte en Julien. En natuurlijk altijd doen waar je zin in had... meestal geen rekenen!

  2004, Alieke Brandt
  ?