Ontdek PLUS

A van Eisden Hofstee

Kent 0 personen

Getrouwd
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van A van Eisden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  A van Eisden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet eigenlijk niks meer van die periode alleen weet ik nog dat ik tijdens buiten spelen mijn sleutelbeen heb gebroken.

  Ik weet eigenlijk niks meer van die periode alleen weet ik nog dat ik tijdens buiten spelen mijn sleutelbeen heb gebroken. Het was in een winter periode dat er veel ijzel lag. Ik weet ook nog dat we een schoolbel hadden. Oja als het regent mochten we niet naar binnen de schooldeur zat toen opslot.

  Albertine Agnesschool, 1967

  Ik heb daar met veel plezier op school gezeten.

  Ik heb daar met veel plezier op school gezeten. Ik had een leuke klas. Namen die ik nog weet zijn Marielle, agnes, milany, enz.

  Drenthe College, 2003

  Daar heb ik mijn laatste 3 jaar op door gebracht voordat ik naar lhno ging.

  Daar heb ik mijn laatste 3 jaar op door gebracht voordat ik naar lhno ging. Ik heb intussen de Intas gedaan en een paar jaar afgekeurd geweest door mijn nierziekte. Ik ben in 1987 getransplanteerd, en ziens die tijd heb ik een donor nier. Deze heb ik in oktober 20 jaar. Ik ben rond 2000/2002 goed gekeurd en heb me laten omscholen. Ik heb in 2003 een opleiding SPW-VW 3 gedaan. Ik werk nu als assistent begeleider op Vanboeijen. Dit is een gehandicapte instelling.

  K. ter Laanschool, 1974