Alie Stuivenga

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alie Stuivenga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alie Stuivenga heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een half jaar op deze school gezeten omdat ik 11 jaar was toen we zijn verhuist naar Gieterveen, kwam dus in de 6e klas.

  Ik heb maar een half jaar op deze school gezeten omdat ik 11 jaar was toen we zijn verhuist naar Gieterveen, kwam dus in de 6e klas. Ik moest eerst wel wennen,maar er zaten leuke meiden bij mij in de klas, ik kreeg al snel vriendinnen dat waren Anneke Bakker, Willy Kremer en later ook Annie Smid. We hadden een leuke aparte school waar het dak van af gedraaid kon worden.We hadden in de zomer dus vaak les met open dak.

  burg. nijenhuisschool, 1968

  Ik ging altijd met veel plezier naar school, mijn schoolvriendinnen waren, Ria Vos, Ansie Klaasens, en Harmke Rademaker.

  Ik ging altijd met veel plezier naar school, mijn schoolvriendinnen waren, Ria Vos, Ansie Klaasens, en Harmke Rademaker.We woonden naast de kleuterschool en daarnaast was óók de basisschool.Heb er in totaal vijf en half jaar op school gezeten.Ging nog een half jaar naar de 6e klas en ben toen verhuist naar Gieterveen.

  de Badde, 1963

  ?