alie steenwijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alie steenwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  alie steenwijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  hier heb ik de opleiding kv/jv gedaan.

  hier heb ik de opleiding kv/jv gedaan. Gezellige klas, veel creativiteit en leuke stages. Anneke Fokkens (lerares) was mijn voorbeeld. Van haar manier van omgang met mensen en kinderen heb ik veel geleerd. Van een enkele klasgenoot weet ik wat ze verder zijn gaan doen. Hoe is het met de rest?

  2008, alie steenwijk

  van een klein dorpsschooltje naar een mega grote school, zo voelde de brugklas in het begin.

  van een klein dorpsschooltje naar een mega grote school, zo voelde de brugklas in het begin. Ik was de enige van mijn klas die naar de WP ging. Gelukkig was daar meneer Heit, die me toch wel op m'n gemak wist te stellen.Al snel waren daar nieuwe vrienden, die door de jaren heen ook weer wisselden. Een vast clubje was toch wel Sinie Hoezen, Manny van Dijk, Jolanda v Vianen en Anita ?. Een 'grote' school waar ik me prima heb vermaakt. Verbazingwekkend vind ik dat leerkrachten die toen in mijn ogen al geen orde konden houden, nu weer les hebben gegeven aan mijn kinderen.Hoe houden ze het vol

  2008, alie steenwijk

  Ik kwam pas in de derde klas hier op school.

  Ik kwam pas in de derde klas hier op school. ik speelde het meest met Lena en Jannie. Ook Hielke deed vaak met ons mee. Toen ik op school kwam, heb ik nog tot de zomervakantie bij juf Lub in de klas gezeten. De rest van mijn lagere schoolperiode heb ik doorgebracht bij meester van der Bent. Ook herinner ik me nog wat handwerklessen van juf Prins. En natuurlijk de handenarbeidlessen boven op zolder. Zeilen op de woensdagmiddag met de boot van meester van der Bent en de prachtige kastanjebomen op het plein. Die zijn er helaas niet meer.

  2008, alie steenwijk
  ?