alie sijtsma

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alie sijtsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alie sijtsma heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de meisjes kregen handwerkles.

  de meisjes kregen handwerkles. ik herinneren me een meisje Anja.( woonde aan het Voermanspad, waar ik ook woonde) Zij had een Poolse vader. En Judith die muzikaal was en na school moest oefenen( Torenstraat).Janke Bakker, Anneke?. In groep 6 hadden we meester Scheffer. De Christelijke school stond vlak bij en vaak was het oorlog tussen beide partijen.

  Het Hinkelblok, 1960

  Mijn favoriete leraar was dhr.

  Mijn favoriete leraar was dhr. Slagman jr. Mijn voorliefde voor geschiedenis is door hem geactiveerd. Ook weet ik me nog heel goed Anne Koopmans te herinneren. Frans en Fries, wat een mooie combinatie. Ik zat in de klas bij Martha Klaassen en we bleven altijd vriendinnen. Helaas is ze overleden, zo gaat dat in het leven. Het was een leuke tijd op school. Ik herinner me ons schoolreisje naar Giethoorn, heb daar ook nog foto's van.

  ULO, 1963

  ik was altijd samen met Martha Klaassen van de Klokhuislaan.

  ik was altijd samen met Martha Klaassen van de Klokhuislaan. In de tweede klas was die vreselijk strenge juf Bosma. Ze gaf handwerkles. In de derde klas was een meester die zo mooi kon voorlezen.Dat was meester Kuindersma. Meester Baarda was mijn favoriet. Ik was zo onder de indruk van de musical die hij ieder jaar schreef.Later heeft hij voor mijn kinderen de mooiste houtsnijwerkjes gemaakt van boomstronkjes en dikke takken die hij in het bos vond.

  Openbare School 3 / O.L.S. ..., 1958

  ?