alie hartholt

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alie hartholt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alie hartholt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet meer zoveel herinneren, maar ik zie toch wat bekende namen staan, leuk!! Mijn favoriete leerkracht was toch wel van der Hel voor gym.

  Ik kan me niet meer zoveel herinneren, maar ik zie toch wat bekende namen staan, leuk!! Mijn favoriete leerkracht was toch wel van der Hel voor gym. Ik kon totaal niet met juf Buurman en meneer Vlieg was heel bijzonder in bepaalde opzichten. Ik was blij dat ik mijn diploma haalde, nu kon het echte leven (bijna) beginnen. Sommige dromen zijn uitgekomen anderen weer niet. Of ik ben veranderd, ik denk van wel maar vind dat een ander dat beter kan beoordelen dan ik.

  l.e.a.o., 1977

  Ondanks dat ik niet echt een schoolkind was heb ik toch best een leuke tijd gehad op de Julianaschool.

  Ondanks dat ik niet echt een schoolkind was heb ik toch best een leuke tijd gehad op de Julianaschool. Vooral meester van Diermen was mijn favoriet, hij was een geweldige leerkracht, vind ik. Ik heb later mijn LEAO diploma gehaald en daarna de Intas opleiding gedaan. Ik heb ruim 4 jaar gewerkt in de grootkeuken van verpleeghuis 'de Hemelse Berg' Inmiddels ben ik getrouwd en kreeg op m'n 22ste ons eerste kind. Toen begon ik aan mijn carriere. Moeder zijn en dat doe dit nog steeds met veel plezier. In 1997 ben ik wel weer gaan werken. Eerst in de avonduren later part-time overdag. Inmiddels ben ik oma van 4 kleinkinderen!

  Julianaschool, 1969

  ?