Ontdek PLUS

alie eggens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alie eggens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alie eggens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb alleen in de vierde op deze school gezeten en eindexamen voor de Mulo gedaan.

  Heb alleen in de vierde op deze school gezeten en eindexamen voor de Mulo gedaan. Op dit moment weet ik alleen de naam van De Koning (gaf handel). We hebben een keer bij Van Staveren een klassenavond gehad. Hij woonde aan een dijk. In de ruimte onder het huis had hij een soort bar. Volgens mij is hij later verhuisd naar Vlieland of Ameland. Hij kon heel goed vertellen.

  Scholengemeenschap v. Olden..., 1968

  Heb alleen in de vierde op deze school gezeten en eindexamen voor de Mulo gedaan.

  Heb alleen in de vierde op deze school gezeten en eindexamen voor de Mulo gedaan. Op dit moment weet ik alleen de naam van De Koning (gaf handel). We hebben een keer bij onze klasseleraar (Ben z'n naam vergeten)klassenavond gehad. Hij woonde aan een dijk. In de ruimte onder het huis had hij een soort bar. Volgens mij is hij later verhuisd naar Vlieland of Ameland. Hij kon heel goed vertellen.

  SG Van Oldenbarnevelt Klamdijk, 1968

  Van Mameren was directeur van de MULO.

  Van Mameren was directeur van de MULO. Het was een gezellige school. Nog meer leraren: Panman, Gielessen, Rekveld. Ik ben na de derde verhuisd naar Barendrecht en heb de MULO in Rotterdam afgemaakt. Heb in dat jaar de MULO in Voorschoten héél erg gemist.

  Openbare MULO, 1965