Bekijk het volledige profiel van Alida van Zaane en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Alida van Zaane heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik herinner mij nog verschille...

Ik herinner mij nog verschillende namen zoals Rietje Hennequin, Ria Boelen, Silvia Nogarede, Anja Nicolaas, Gerry van Stelten, Babs Schutte, Loes Witte, Greet Trapman. Meester Hengeveld was een enige meester en dan voor engels Mevr. Eijsberg en Mevr. Hogenbirk. Leuke tijd gehad Ria Boelen is nog mijn vriendin geweest, ik zou het leuk vinden om van jullie iets te horen.

2004, Alida van Zaane

Ik ben getrouwd en wij hebben ...

Ik ben getrouwd en wij hebben geen kinderen. Ik heb 30 jaar bij PTT POST gewerkt. Mijn hobby's zijn fotograferen en filmen. Ik zat in de klas met mijn zuster Ria bij meester Pont. Joop Schulz, Arie Admiraal, Betty Smit, Ria Vlug, Cassie Klein, Hennie Willems allemaal bekende namen. Wij woonden toen in de Barentszstraat 10 twee hoog. Ria Vlug is nog mijn vriendin geweest. Ik zou het leuk vinden om nog eens iemand te spreken over die tijd. IK heb gezocht naar foto's maar kan niks vinden. Ik woon nog steeds in Amsterdam.

2004, Alida van Zaane
?