alida tiebie

Kent 12 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alida tiebie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  alida tiebie heeft 4 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Inderdaad was dit de VGLO. R.v...

  Inderdaad was dit de VGLO. R.v.d. Steen en juf Bos waren mijn leraressen. Zuster Juliana gaf naai en kniples. Zuster Alfonsa was hoofd dacht ik. Gaf zij Engelse les?

  2010, alida tiebie

  Met Loesje Klaasse. Danste met...

  Met Loesje Klaasse. Danste met Jan Lute en Theo van Velzen.

  2008, alida tiebie

  Juffrouw Zeegers, zozo - Juffr...

  Juffrouw Zeegers, zozo - Juffrouw v/d Poel vond ik er altijd zo verzorgd uitzien - Juffrouw Tuinman? Meester van Westen (Peter?) Jongensstraf: voor de klas kregen ze klappen met de grote liniaal!! Ik zat voorin en bij wijze van grap duwde hij met z'n voeten mijn tafel tegen me aan! Achter me zat Ada Hollanders. nu nog een vriendin van me! Bij Ineke Naber? werd een touwtje aan haar vlechtjes vastgemaakt het andere eind ging in de kast, zodat ze min of meer vast zat. Weet iemand dat nog? Veel tafels opzeggen bij van Westen. Soms kwam zijn verloofde hem ophalen (Alida?) Wij er achter lopen...... Leuk dat stukke van jou Rob van Beek! Ken je mij niet meer? Ik herinner me nu inderdaad dat die Juf Zeegers een familielid had en dat ze inderdaad "eigenaardige" trekjes had. Michiel van West was het dus, ik was zijn naam vergeten. Zal de schoolfoto nog eens opzoeken..............

  2004, alida tiebie
  ?