alida stradmann

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alida stradmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alida stradmann heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik was leerling bij dhr knoef dhr van marle hele leuke meester dhr de ruiter kon heel goed vertellen hoofdmeester harsema de jufs ben ik vergeten vriendjes han selles-adrie sellis-harrie hulshof-theo ? en rein van dijk tinneke visser anneke bakker

  ik was leerling bij dhr knoef dhr van marle hele leuke meester dhr de ruiter kon heel goed vertellen hoofdmeester harsema de jufs ben ik vergeten vriendjes han selles-adrie sellis-harrie hulshof-theo ? en rein van dijk tinneke visser anneke bakker en een lief meisje met rood haar ik weet niet meer hoe ze heet en jannie ? iemand in haar familie was blind

  Koningin Emmaschool, 1964

  Toen ik op deze school zat, was het nog school met de bijbel.

  Toen ik op deze school zat, was het nog school met de bijbel. Ik herinder me meester hazebroek nog en meester garsen Ik heb nog schoolfoto,s die op de kinderboerderij zijn gemaaktwe werden op gehaald met een huifkar.Mijn vriendin was Willy Delicaat.

  chr. Basisschool De Springp..., 1965

  ik herinder me mvr beelekamp van tekenen nog heel goed en dat je soms een week keukendiest had en dan in de kantine koeken verkocht Ik heb een foto van de 3e klas daar zatten in willy delicaat ingrid v es marja dijkman els zwaal mijn vriendin in die tijd.

  ik herinder me mvr beelekamp van tekenen nog heel goed en dat je soms een week keukendiest had en dan in de kantine koeken verkocht Ik heb een foto van de 3e klas daar zatten in willy delicaat ingrid v es marja dijkman els zwaal mijn vriendin in die tijd.anneke boshuis mieke v nijn lenie vputten nel v hengelen iris v/d laan lennie d kwant marijke blokland mirjam v/d reek tilly v/d gout en yvonne peters en Mej meister.Van de kv/jv herinder ik me mevrouw kieviet en muziek van meneer zwart.Ik zat toen in de klas bij jannie, pia , els, conny, antionet,nel, brigitte en riet.

  1ste Christelijke Huishoud ..., 1971

  ?