Ontdek PLUS

Alice zijlstra

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice zijlstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice zijlstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de eerste klas juf Roos, heb hier geen goede herinneringen bij, was als de dood voor haar, kon nog wel eens een mep uitdelen, daarna juf Poelder, was een schatje, daarna in klas 3, 4 en 5 mijnheer Heitsma, een Fries die vreselijk goed kon vertellen van

  In de eerste klas juf Roos, heb hier geen goede herinneringen bij, was als de dood voor haar, kon nog wel eens een mep uitdelen, daarna juf Poelder, was een schatje, daarna in klas 3, 4 en 5 mijnheer Heitsma, een Fries die vreselijk goed kon vertellen van Jelle van Sipke, Vrouwke, is me altijd bij gebleven, Als laatste natuurlijk mijneer Kramer in klas 6. Een van de verschrikkelijkste momenten was toen er een klasgenootje (Robert) overleed en we allemaal langs de kant van de weg stonden te wachten tot de rouwstoet voorbij kwam. Afschuwelijk.

  Prof. Gunningschool, 1957

  Leuke schooltijd met leraren als Bekkering (Engels) en Tamminga (Frans), beide leraren hadden kinderen in de klas zitten, Helma Bekkering en een zoon van Tamminga, naam weet ik niet meer.

  Leuke schooltijd met leraren als Bekkering (Engels) en Tamminga (Frans), beide leraren hadden kinderen in de klas zitten, Helma Bekkering en een zoon van Tamminga, naam weet ik niet meer. Ook Pietje van Delden is een naam die is blijven hangen. En natuurlijk de legendarische Holtrigter, die niet erg geliefd was, bijzonder sarcastische man, die later als Sinterklaas van z'n paard viel, tot grote hilariteit van de school.

  Van Kinsbergen Mulo, 1962