Ontdek PLUS

Alice van Iterson

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice van Iterson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice van Iterson heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging veel om met Corina, Linda, Sandra en nog veel andere jongens uit de klas.

  Ik ging veel om met Corina, Linda, Sandra en nog veel andere jongens uit de klas. Ik vond de godsdienstleraar (de Leeuw) een hele vreemde man! Corina en ik waren de lievelingen van dhr. Zwartjes (wiskunde), konden alles maken bij hem. Kantoorpraktijk vond ik een leuk vak! De lerares Duits vond ik een aardige vrouw, veel humor.

  De Nieuwe Vaart, 1979

  Dhr.

  Dhr. Daatselaar was directeur en dhr. Boom onderdirecteur, dhr. Boom was niet mijn favoriet... Ik heb op deze school vriendinnen gemaakt waarmee ik nu nog veel contact mee heb. Ik ging het meest om met Diana, Jolanda, Corina en Anita. We hadden een hele leuke klas, erg veel lol gehad met sommigen!! Mijn favo leraar was dhr. de Groot, hij gaf wiskunde. Dhr. Verrips (biologie) vond ik maar niks, enge man... Dhr. de Niet (aardrijkskunde) heeft wel indruk op me gemaakt maar op een positieve manier, ik heb erg om hem moeten lachen, sommigen niet zo, haha.

  Oranje Nassau Mavo, 1976

  De Lorentzschool stond toen nog op de Lorentzkade, schoolhoofd Ober.

  De Lorentzschool stond toen nog op de Lorentzkade, schoolhoofd Ober. Een geweldige tijd!! Onze klas was niet echt in groepjes verdeeld, iedereen ging wel goed met elkaar om. Mijn favo leraar was van Veen uit de 5e klas, een geweldige man! Helaas heeft hij (door omstandigheden) niet het hele jaar aan ons les gegeven. We zijn toen nog op bezoek bij hem geweest op de Burggravenlaan. De Lange en May waren niet mijn favoriet...haha. Ik ging het meest om met Charlotte, Jella, Willeke, Leonore, Joan en Sonja.

  Lorentz, 1969