Ontdek PLUS

Alice van Gils

Kent 9 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in Rijen

  Bekijk het volledige profiel van Alice van Gils en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice van Gils heeft 4 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IK ging 1 dag per week naar school, en werkte 4 of 5 dagen in de horeca.

  IK ging 1 dag per week naar school, en werkte 4 of 5 dagen in de horeca. Was soms wel zwaar,maar wel een leuke afwisseling. Ik heb hier in 3 jaar tijd de primaire en de voortgezette opleiding tot gastvrouw gedaan!! Wat een studiebol was ik dan toch!

  streekschool de karnsberghe, 1992

  En toen kwam ik ineens op een hele grote 'met heel veel jongens'school.

  En toen kwam ik ineens op een hele grote 'met heel veel jongens'school. Ik zat jaren met maar één meisje in de klas: Martine Celi. Ik heb de horecaopleiding heel leuk gevonden.Als er gasten hadden gegeten stonden wij ook nog achter de restjes op te eten!! Dhr.Angevaare was aan 1 kant doof, zat je vooraan in de klas, kon je nog ongestoord kletsen en spieken, gewoon met boek op schoot. En ik was 'voor het eerst ,hopeloos verliefd", op Driekus Hendriks, wat hij waarschijnlijk wel heeft geweten!!

  gts, 1987

  Juffrouw Thea, heb ik als juf gehad, later ook juf Elfrie, die was heel lief.

  Juffrouw Thea, heb ik als juf gehad, later ook juf Elfrie, die was heel lief. Nu is de kleuterschool het R.O.C. geworden. De speeltuin is er nog steeds, mijn kinderen spelen er nu ook,grappig he?

  Kleuterschool de Wiek, 1978