Ontdek PLUS

Alice van den Wijngaard

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice van den Wijngaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice van den Wijngaard heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De opleiding in het oude AZL, te Leiden.

  De opleiding in het oude AZL, te Leiden. Op de kinderafdeling begonnen, klasse intern etc. Een waardevolle opleiding. Waar ik geen spijt van heb! Snel volwassen dat je werd.

  Academisch Ziekenhuis Leiden, 1980

  Een mooie tijd, van schoolparlement, schoolkrantredactie, en vooral veel lol, met Gerda Kapteyn, Femmy Otte.

  Een mooie tijd, van schoolparlement, schoolkrantredactie, en vooral veel lol, met Gerda Kapteyn, Femmy Otte. Schaatsen, en Fietsvakanties, Paardenkamp. Een mooie tijd geweest, die Mavo tijd. Klieren op het schoolplein, en muziek op bandjes zetten, waar is de tijd gebleven?

  Christelijke MAVO, 1976

  Ja, dat is een poos geleden.

  Ja, dat is een poos geleden...nu alweer jongens die van de lagere school af zijn. Ik heb hier een pracht tijd gehad, met Gijs Pool mijn liefje, Michiel Mokkenstorm en natuurlijk Paul Broers, allemaal ging ik met ze trouwen...maar het is anders gelopen! Het was een leuke kindertijd, met veel lol, fietsen, en ijsje brouwen. Meester Mierenmet plagen. Gerda kapteyn mijn grootse vriendin. Veel lol gemaakt in die tijd. Petra Sandijk, en Eline Meijer. Tja de tijd is gevlogen! Ik wilde gymjuf worden, ook dat is anders gegaan.

  Willem de Zwijger, 1969