Ontdek PLUS

Alice McCracken

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice McCracken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice McCracken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet veel meer, het enige dat ik me herinner zijn de verhalen van mijn moeder; blijkbaar had ik een enorm verbeeldingsvermogen: toen mijn jongste zusje werd geboren heb ik op school lopen vertellen dat we tweelingen hadden (een ander kindje in de kla

  Weet niet veel meer, het enige dat ik me herinner zijn de verhalen van mijn moeder; blijkbaar had ik een enorm verbeeldingsvermogen: toen mijn jongste zusje werd geboren heb ik op school lopen vertellen dat we tweelingen hadden (een ander kindje in de klas had tweeling broertjes of zusjes, dus ik kon niet onderdoen)dus toen mijn moeder met de kinderwagen me kwam halen van school vroeg de juf natuurlijk direct waar de andere helft van de tweelingen was! Zover ik me herinner heb ik slechts 1 of 1,5 jaar op de kleuterschool doorgebracht, mijn moeder en een van mijn zusjes werden ziek (TB) en wij broer Bert, zusje Anita en ik werden bij de grootouders ondergebracht

  Willem de Zwijgerschool, 1957

  Zowel mijn broer, Gijsbert Willem Craushaupt, oftewel Bert, en ik, Alice, hebben ca 1 tot 2 jaar op deze school doorgebracht.

  Zowel mijn broer, Gijsbert Willem Craushaupt, oftewel Bert, en ik, Alice, hebben ca 1 tot 2 jaar op deze school doorgebracht. Wat me het meeste bijstaat is het feit dat ik niet linkshandig mocht schrijven, arm werd op mijn rug gebonden! Ik heb door de jaren heen geleerd rechtshandig te schrijven, maar ben nu more or less ambidext. Plus: de schoolmelk was meestal lauw, jakkes!!!

  Hervormde School Hoogerheide, 1959

  Herinner me best: Aukje Trotsenburg, en Marianne Vos (hour ouders hadden een zgn.

  Herinner me best: Aukje Trotsenburg, en Marianne Vos (hour ouders hadden een zgn. melkwinkel waar ik af en toe mocht meehelpen!!!) Leo Beuker zat me altijd op de huid omdat ik Bekakt sprak (mijn ouders stonden erop dat wij abn spraken, zonder enig accent/dialect) Zover ik me herinner wasCarla Schroder gefacineerd bij archeologie en was van plan daarin verder te gaan, tevens: haar neef was dam-kampioen??

  nobelweg hbs, 1965