Ontdek PLUS

Alice Maridaki

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Maridaki en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Maridaki heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 1jaar de MAVO gedaan,ik had teveel werk aan strafwerk hi,hi,hi Polletje was onze klasse leraar,ik zat in de klas bij Wilmy v.

  Ik heb maar 1jaar de MAVO gedaan,ik had teveel werk aan strafwerk hi,hi,hi Polletje was onze klasse leraar,ik zat in de klas bij Wilmy v.Wattum,Wilda Driessen,Paula Reijman,Gerard de Wit, Hans Lucardi,Hennie Huisman.Het Was 1jaar maar wel leuk en veel gelachen met die stinkbommetjes in de klas.

  Brouwerskamp, 1970

  Ik woonde op Dalweg 1,mijn buurjongens waren Herman Fidder en Harry Termaten samen gingen we naar het Kwetternest.

  Ik woonde op Dalweg 1,mijn buurjongens waren Herman Fidder en Harry Termaten samen gingen we naar het Kwetternest. Bij Juffrouw de Koning ook zat in mijn klasje Dirma van der Hart,Gerda Vis,Alie Hofman,Robbie Drost,Gerriet Reekers Ik an ze allemaal niet onthouden

  Kwetternest (kleuterschool), 1961

  Ik ging met de trein naar school vanaf Nunspeet,samen met Ellie Kluinhaar,Annet Dieperink,Nelleke vanLeijen,Yolanda Struve,Joke Broere,Levonneke de Bonte Wij deden allamaal de INAS opleiding.

  Ik ging met de trein naar school vanaf Nunspeet,samen met Ellie Kluinhaar,Annet Dieperink,Nelleke vanLeijen,Yolanda Struve,Joke Broere,Levonneke de Bonte Wij deden allamaal de INAS opleiding. Met Jose Kalf heb ik stage gelopen in Zwartsluis in het bejaardenhuis en in het Wilhelmina ziekenhuis Nijmegen met,Jantine Boertien?,Joke Beentjes,Jose Kalf,Levonneke de Bonte, Joke Broere,het was een hele leuke en ondeugende tijd!

  Christelijke Huishoudschool..., 1973