Ontdek PLUS

Alice Lonnee

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Lonnee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Lonnee heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school één jaar in de 6a klas gezeten, als overbrugging naar de middelbare school.

  Ik heb op deze school één jaar in de 6a klas gezeten, als overbrugging naar de middelbare school. Ik herinner mij, dat het een erg leuk jaar was. Sonja Slothouwer. Willy de Beer. Henna Haarlo. Tico Bredius en haar zusjes Edith en Annemieke.Herinner ik mij nog en de hele lieve meester de heer Linscheer.

  Cornelis Krusemanschool (Op..., 1959

  Ik heet Alice, maar werd toen Liesje genoemd.

  Ik heet Alice, maar werd toen Liesje genoemd. Ik heb van af de kleuterschool t/m de 3-de klas lagere school op deze school gezeten. Hierna zijn wij helaas uit het mooie Amersfoort verhuisd naar Amsterdam. Ik herinner mij nog Saskia Voûte, Anita Schuurman, Hans Hoogveld en Reina Reddering,Fenna Valk. Bij Saskia ging ik wel eens spelen.Ik weet nog, dat ze een heel mooi muziekdoosje had.Wiena Beks heeft nog in mijn poesiealbum geschreven en mevr. Scheurwater. Ik woonde in de Ternatestraat.Groetjes Alice.

  Lisidunaschool, 1951

  In deze periode was ik kleuterjuf op de Hommel (voorheen dependance v.

  In deze periode was ik kleuterjuf op de Hommel (voorheen dependance v.d. Hyacint)Mijn collega was juf Kitty Hoogendoorn-Hermenet. Leuke tijd samen gehad. Veel poppenkast gespeeld voor de kleuters. Leuke Sinterklaasfeesten. Ben altijd een beetje kleuterjuf gebleven.Veel geknutseld met onze 4 (geadopteerde) kinderen en nu met onze 7 kleinkinderen. Groetjes van juf Alice lonnee- Harmsen

  Kleuterschool de Hommel Wet..., 1967