Ontdek PLUS

Alice Kuipers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Kuipers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Kuipers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dhr Liefhebber was een gezaghebbende maar ook aardige directeur.

  Dhr Liefhebber was een gezaghebbende maar ook aardige directeur. Deelstra Vos waren ondermeer leraren. In de 3de klas zaten ondermeer trix K., Dian Pater, Gerda Schipper,Ria Duit in mijn klas. Ookeen aantal jongesn die op het internaat zaten herinner ik me: Dries Brands, Jaap Glastra, Henk Beck, Job., Gerard Romer. Van deze klas heb ik een klasfoto die ik zal opladen.

  Openbare Mulo, 1957

  Ik kwam in de 3de klas aan (na 3 jaar MULO ook in Ter-Apel) Een kleine school nog met ongeveer 100 leerlingen en relatief weinig meisjes in de hogere klassen.

  Ik kwam in de 3de klas aan (na 3 jaar MULO ook in Ter-Apel) Een kleine school nog met ongeveer 100 leerlingen en relatief weinig meisjes in de hogere klassen. Ondermeer Dita Bliek, Toosje Wachters, Gea Zuur, Nika Hommes, Tita Ebels (inmiddels helaas overleden) Spannende schoolfeestjes en jaarlijks feesten in het Boschhuis. Jan de Boer was een aantal jaren mijn schoolliefde. Denk met veel plezier terug aan die schooltijd.

  RHBS, 1960

  Een prettige school, niet te groot.

  Een prettige school, niet te groot. Leuke onderwijzers. Leuke vriendinnen zoals Willy Mezing Sieneke, Gerrit Visser (vriend van mijn broer Peter) zie ik af en toe nog.

  Christelijke Lagere School, 1951