Ontdek PLUS

Alice Korf

Kent 0 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Korf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Korf heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend leuke tijd, veel gelachen met Fugen en Ariena, 3 avonden in de week uit, wonend in de zusterflat, tafeltennis, vriendjes naar binnen door het raam, te laat thuiskomen (want 24.

  Ontzettend leuke tijd, veel gelachen met Fugen en Ariena, 3 avonden in de week uit, wonend in de zusterflat, tafeltennis, vriendjes naar binnen door het raam, te laat thuiskomen (want 24.00 uur was tot je 21e de limiet) en vervolgens naar binnen met een geleende sleutel van een oudere collega, eerste serieuze relatie en oh ja ook nog leren en werken. Gestopt in 1981.

  in-service opl. ziekenhuis ..., 1979

  Ik kwam in de 4e klas op deze school, zaten toen in een houten noodgebouw.

  Ik kwam in de 4e klas op deze school, zaten toen in een houten noodgebouw. Ik moest erg wennen, vond het niet altijd leuk. Had heimwee naar m'n school en vriendinnen in Harderwijk. Namen die ik me herinner zijn Monique Hoeksma, Kitty Smid, Enno Smit, Marijke Germeraad, Gerda van de Brink, Nelleke Zwarteveen..

  De Klokbeker, 1972

  Ik kan me Pietje Smit nog heel goed herinneren, was ik, net als volgens mij vele meiden, een beetje verliefd op.

  Ik kan me Pietje Smit nog heel goed herinneren, was ik, net als volgens mij vele meiden, een beetje verliefd op. Zag hem jaren later, nog steeds als leraar terug, toen mijn zoon op Groevenbeek zat. Hij zag er nog goed uit.

  Christelijke Mavo Irminloo, 1974