Ontdek PLUS

Alice Witte janssen

Kent 13 personen

Weduwe , 1 kinderen
Woont in Beuningen

  Bekijk het volledige profiel van Alice Witte janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Witte janssen heeft 21 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet meer zo goed herinneren, omdat ik kort in Alkmaar woonde en maar even op die kleuterschool heb gezeten.

  Ik kan me niet meer zo goed herinneren, omdat ik kort in Alkmaar woonde en maar even op die kleuterschool heb gezeten.Ik speelde met houten mozaïk. Ik weet nog wel dat ee gingen steltlopen en om op de stelten te komen was er een muurtje. Ik was ook een keer de weg kwijt toen ik naar een verjaardag was geweest.

  Bosch kleuterschool (nu De ..., 1953

  Ik herinner mij: Riet Molendijk (pas gezien), Gerrie Haefkens, Gemma v.

  Ik herinner mij: Riet Molendijk (pas gezien), Gerrie Haefkens, Gemma v.d. Heyden, Eddie Jekel, Sjaakie Bronsdijk, Yvonne Arts, Frits Blom, Bea van Zeben, Toetsie, Ruben Antonio, Jetty Bergsma, Jan Vogel, Marian de Ruiter, Marina Schook, Jos de Graaf, Ollie Karspel, Henri Pols, Joke v.d. Heuvel, Joke Rens, Herman...., Hans Volaerts, Juul van Dis, Johan van Angevare. Leraar: Mijnheer van Tricht, Mijnheer v.d. Lienden, Lerares: Juffrouw Smit.

  Andreasschool, 1955

  Ervoor op de lagere school: St.

  Ervoor op de lagere school: St. Andreasschool aan de Dr. Greutzbergweg te Nijmegen. Van de Spin(Mevr. Frederiks) heb ik veel geleerd wat wiskunde betreft.Een leuk vak ook. Krol gaf engels, klikte niet zo. Brandsma biologie, vond ik een leuk vak. Juffrouw de Roos die frans gaf in de 1ste klas noemde mij Alice i.p.v. Ali. Sinds die tijd is dat mijn roepnaam.Wij zijn een keer met leerlingen van haar klas bij haar thuis geweest (met de fiets)de pond over bij Arnhem. Ik was bevriend met Gerrit Lubbers. Later met de reunie hoorde ik pas dat hij al heel jong is overleden.

  klokkenberg mulo, 1961