Ontdek PLUS

alice hofma

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alice hofma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alice hofma heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo allemaal, Mijn naam is Alice Hofma en heb de receptioniste opleiding gedaan.

  Hallo allemaal, Mijn naam is Alice Hofma en heb de receptioniste opleiding gedaan. Ik weet nog dat ik met Simone Hoek en Jooitje Giebels en Viviane in de klas zat. We hadden een engelse leraar heette hij Willems? Ik weet het niet meer, maar ik heb een leuk jaar gehad. Ik ben in 1970 getrouwd en heb twee dochters en twee kleinzoons en 1 kleindochter. Ik met "pensioen" en heb 20 jaar gewerkt bij de gemeente Bergen nh en ben bij die gemeente nog Babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) Ik verbind dus paartjes in de echt.

  schoevers secretarieel inst..., 1968

  Beste medestudenten, Ik heb op de nederlandse afdeling gezeten met Joke Schoon, Marianne Komen en Tineke (christina) Stikkelman.

  Beste medestudenten, Ik heb op de nederlandse afdeling gezeten met Joke Schoon, Marianne Komen en Tineke (christina) Stikkelman. Mijn leraren waren onder andere juffrouw Dragt, Meneer Wassenberg Meneer Troostwijk,Meneer van der Zee, Frau Leonard en madame André. Zij heeft in mijn tijd nog een dochtertje gekregen en had een zoon Patric die bij ons op school zat. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad daar en heb nog steeds voordeel van mijn (goede ) frans al is het inmiddels meer dan 40 jaar geleden dat ik de school heb verlaten.

  Europese School Bergen, 1965

  Ik heb er een leuke tijd gehad.

  Ik heb er een leuke tijd gehad. Ik heb in twee klassen gezeten omdat ik uit Den Haag kwam en de leerstof hier ver vooruit was. Ik ben in de 4e klas gekomen in 63? over gegaan naar de 5e maar moest die toch over doen en na de 6e klas naar de Europese school gegaan in Bergen. Na 4 jaar = hbs a en b ben ik naar schoevers gegaan en in 1970 getrouwd. We hebben 2 meisjes 1973 en 1976 en 3 kleinkinderen. Ik heb nog herinnering aan Bram Vroegop, Jos Hillen,Anita Kuyk en Irene van Delft en nog anderen.

  Christelijke Julianaschool ..., 1963