Ontdek PLUS

Alice Grijzen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Grijzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Grijzen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mhaw.

  mhaw...wat is dat nou..ik heb ineens een andere naam op de klasse foto..ik heet ineens .iets met wieringsma..eum dit klopt echt niet hoor..

  Hummelhonk, 1967

  Wat ik nog van deze school weet.

  Wat ik nog van deze school weet...dat ik ooit..op de gang moest staan omdat ik van een zes een acht had gemaakt in mijn schrift en moest vervolgens op de gang staan.(volgens mij heb ik gebruld)omdat ik het niet eerlijk vond..en de juff...had meestal haar armen over elkaar geslagen en draaie=de haar tong (zo dubbelgevouwen naar buiten)het was dus niet mijn favoriete juf. ik ben dit jaar weer in mijn geboorteplaats geweest,maar ik zou hier niet meer terug willen en ik ben blij dat mijn dochter gewoon op de openbare school heeft gezeten.. want wij moesten daar psalm zingen en opzeggen..vreselijk vond ik dat. we gingen verhuizen naar almelo..en kwam ik gewoon op een christelijke school..waar gelukkig geen psalm waren.. rozebottels..het kastje staat er nog...

  Het Baken, 1969

  Hier heb ik mijn bejaardenhelpende opleiding gedaan.

  Hier heb ik mijn bejaardenhelpende opleiding gedaan.Het was een leuke tijd met leuke meiden, in het begin zat er nog een jongen in..maar ik kweet ook niet meer zekers. MMmmm op deze school had je altijd van die heerlijke zelf gebakken broodjes die ze dan over hadden en verkochten... Volgens mij heb ik van deze klas ook nog fotokiekjes..als ik er aan toe kom ga ik ze wel ff zoeken..

  Educatieve Streekschool Twente, 1985