Ontdek PLUS

Alice Fokkelvrouw

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Fokkelvrouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Fokkelvrouw heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Hummel.

  Juffrouw Hummel. Op bezoek bij een juf thuis met Anneke en Ilonka. Met de bus naar de bruiloft van een juf. Mijn step die uit de stalling was gestolen.

  De Triangel, 1970

  Ik deed hier Engels en Nederlands.

  Ik deed hier Engels en Nederlands. Beroepsvoorbereiding van Bob Wildschut, puberteits-psychologie van Hans Kaldenbach, reading/writing (My favourite) van Barbara Falk en Dolf Sorensen. Ik deed Parasol-pauzeprogramma's voor de studiepunten en daar hadden we een net begonnen Paul de Leeuw, optredens van Candy Dulfer en nog meer leuks. Ik ben geen dag met tegenzin naar de SOL geweest!

  Stichting Opleiding Leraren..., 1984

  Ik weet nog dat de biologieleraar Nijman altijd zonder jas liep 'om weerstand te kweken' en ons liet opschrijven dat als je op je stuitje valt je staartbeen gaat groeien.

  Ik weet nog dat de biologieleraar Nijman altijd zonder jas liep 'om weerstand te kweken' en ons liet opschrijven dat als je op je stuitje valt je staartbeen gaat groeien... De aardrijkskundeleraar Dijkman, die bij een verfilming alleen gespeeld kan worden door Jack Nicholson... De wiskundeleraar Welgraven die ons met 'u' aansprak en als hij boos werd rood aanliep en met krijtjes gooide.

  Chr. School voor MAVO (MAVO..., 1978