Ontdek PLUS

Alice Corveleijn

Kent 36 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Corveleijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Corveleijn heeft 5 klassenfoto's en kent 36 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dat de leerkracht Dhr.

  dat de leerkracht Dhr. Swen neuroloog, heel erg fijn les heeft gegeven.

  NIPA, avondopleiding voor d..., 1978

  zat heel kort op deze school noodlokaal juniusstraat.

  zat heel kort op deze school noodlokaal juniusstraat. van augustus tot aan kerstvakantie daarna naar andere school. Vond biologie van dhr, huijbers heel gezellig, ook nederlands van Dhr, v. Deventer waren onwijs gaaf. Frans van mevr. v. deventer kon ik niet echt waarderen en volgen. muziekles van een verschrikkelijke juffrouw. wiskunde van Dhr. hazen. in de korte periode zat ik heel veel bij Dhr. Besuien.Ik ging heel veel met Suzan Biver om en ook na school nog vaak contact gehad. Voor mij zat geregeld Tiny Wijnmalen verder zijn deze namen nog blijven hangen. David berhitoe, Marjolein .., Rob van de Berg die zie ik ook nog zo nu en dan. Hans ...,Paul .. Heb hier natuurlijk geen klassefoto van dus er komt niets meer boven drijven. werd wel heel veel gepest door de jongens en dat deed veel pijn. Maar ondanks dit vond ik het heel erg om van deze school af te moeten.

  Grotius College, 1973

  Echt favoriet waren ze niet.

  Echt favoriet waren ze niet. Lag altijd in de klins met Juf. Dirkse (grijze keutel genoemd) wat was ze streng. niet hard lopen op het plein, het nablijven in de hoek staan echt alles was zo ouderwets. Met kroontjes pen schrijven, en oh jee als er inktvlekken op je boeken kwamen. ezelsoren ook helemaal verkeerd en het fluitje om ons in het gareel te krijgen. Ben er zovaak uitgegooid en wat heeft ze vaak naar mijn ouders gebeld. 3klassen bij elkaar heb dus alleen van juf Dirkse les gehad. Er waren altijd 2 kampen op school de vissers en de familie meijer. we hebben ook nog een periode in de sportkantine van RKDEO gezeten. het sporten op de renbaan zal me ook altijd wel bij blijven.

  Openbare Basisschool, 1968