Alice Binikos

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alice Binikos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Alice Binikos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Makkelijke opleiding?? Hell no! Wat een zware studie! Ontzettend professioneel, hele goede leerkrachten en on top of everything woon ik al jaren naast de "praktijk juf" en haar dochter die net was geboren toen ik op school kwam! Mevr Adry Hermans: Thumbs

  Makkelijke opleiding?? Hell no! Wat een zware studie! Ontzettend professioneel, hele goede leerkrachten en on top of everything woon ik al jaren naast de "praktijk juf" en haar dochter die net was geboren toen ik op school kwam! Mevr Adry Hermans: Thumbs up voor een ijzersterke vrouw met een krachtige wil en doorzettingsvermogen om als vrouw alleen, zo'n waanzinnige naam op te bouwen!

  2008, Alice Binikos

  Niet te geloven wat je in 4 jaar kunt meemaken op school: Vechtpartijen ( zowel met leerlingen als met leraren!), huilende leerkrachten, vriendschappen, schoolfeesten, dansoptredens, Bohemian Rapsody tot vervelens toe uit je hoofd leren van voor naar acht

  Niet te geloven wat je in 4 jaar kunt meemaken op school: Vechtpartijen ( zowel met leerlingen als met leraren!), huilende leerkrachten, vriendschappen, schoolfeesten, dansoptredens, Bohemian Rapsody tot vervelens toe uit je hoofd leren van voor naar achteren en weer terug. Diana Berghaan, Monica van Voorden, Rene van Galen (de Directeur), John Keijzer, Edwin Wijngaard, Gretsky, Pieter-Jan van Loon, Peter Kleintunte, Marco Valentijn, Haidy Donk en ga zo nog maar een tijdje door. Waanzinnige tijd gehad!!

  2004, Alice Binikos

  Ik woonde pal om de hoek en kwam bijna steevast elke dag te laat! Leuke herinneringen aan Myrthe, Kasja, Leyla.

  Ik woonde pal om de hoek en kwam bijna steevast elke dag te laat! Leuke herinneringen aan Myrthe, Kasja, Leyla. Dhondt was favoriet! Wat had die man een fanatasie! Leuk om te zien dat meer mensen uit onze klas hebben gereageerd. Gaan we elkaar nog eens zien op een reunie?

  2004, Alice Binikos
  ?