Ontdek PLUS

Ali Lijfering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ali Lijfering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ali Lijfering heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De drecteur van deze school was dhr Kruiskamp.

  De drecteur van deze school was dhr Kruiskamp. Verder herinner ik me dhr van Dijk. Hij gaf rekenkunde en aardrijkskunde en dhr Roozendaal. Hij gaf geschiedenis en de talen. Soms wist je niet welk vak het betrof. uzieklessen van Renske Nieweg. Bij haar m'n Gehrels-Diploma lessen gehad. Bij mij in de klas zaten Tilly, Greet(jammer genoeg veel te vroeg overleden) Mieke, Miep. Wij huurden met z'n allen een huisje bij de zee. Dolle pret!!

  Pedagogische Academie (met ..., 1950

  Eigenlijk niet zo veel beleefd.

  Eigenlijk niet zo veel beleefd.Ik ben er van januari 1950 tot het einde van dat schooljaar geweest om na die tijd naar de kweekschool in Amersfoort te gaan. M'n vader was hier leraar Frans van 1949 tot1965.

  Het Baarnsch Lyceum, 1950

  Herinneringen aan schoolfeesten in de vroegere schouwburg.

  Herinneringen aan schoolfeesten in de vroegere schouwburg. In de klas zitten met je vader als leraar Frans(Lijfering) In het derde leerjaar verhuizen naar Baarn en de school daarom moeten verlaten.Erg!!Herinneringen aan Spiele en Verhagen v.d. Kolk , Venhuis(Oegje)

  Rijks Scholen Gemeenschap H..., 1948