Bekijk het volledige profiel van Alger Vissers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 15

Alger Vissers heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige tijd. Met je 17 thui...

Geweldige tijd. Met je 17 thuis het huis uit en een kamer in 'De Boei' Vooral veel 'ontdekkingen' gedaan in die periode. Zat in de groep met o.m. Arendina van het Hof, Eleonora Hofstra, Anja de Roon, Corrie Grotenboer, Desiree den Dungen, Lia Schop, Josien Huismans e.a. Een half jaar later kwam een nieuwe groep. Daarin zat onder meer Tine van der Vliet. Inmiddels zijn we bijna 28 jaar getrouwd.

2009, Alger Vissers

De meesten kennen mij onder de...

De meesten kennen mij onder de naam Algo Vissers. De eerste keer dat je uit je vertrouwde omgeving naar een nieuwe school gaat is altijd bijzonder. Vooral deze school die deels gerund werd door 'zusters' Zr Regina Maria van Wijck was de directrice, Zr Alberta was de waakhond van de hele school. Wij waren zo gezegd geen vrienden. Van Bavel gaf diverse vakken, Trommelen het Engels. Dat waren toch wel aardige docenten en een heleboeld leuke klasgenoten waren er natuurlijk ook. Uiteindelijk ben ik in klas 3 van de MAVO afgegaan omdat ik er helemaal geen zin meer in had. Later is alles goedgekomen en ben ik via LTS, VWO en HBO toch nog goed terecht gekomen.

2008, Alger Vissers

Ik heb me op deze school altij...

Ik heb me op deze school altijd goed thuis gevoeld. De ene leraar heb ik wat hoger in het vaandel dan de ander, maar dat zal andersom misschien ook zo zijn. Gelukkig kon ik samen met mijn broer Rudo nogal eens de school uit om als misdienaar bij pastoor De Bie de rouw- en trouwdiensten mee te verzorgen. Schoot de tijd lekker op. Carnaval op school was leuk en zelfs het eeuwige slagbal was wel aardig. Klasgenoten heb ik altijd als vrienden gezien. Inmiddels heb ik wat foto's uit die tijd op de site gezet.

2008, Alger Vissers
?