Bekijk het volledige profiel van Alfred Wijna en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Alfred Wijna heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kan mij Jhon Winkel uit ens...

Ik kan mij Jhon Winkel uit ens, Frans van Hasselt uit Grafhorst, Gerrit Knol,Jan Zwakenberg,en stink strot (doeverdans) vet kuif( stuiver) Propien (Bruinsma),Hofman , Brouwer,de Haan, enzv en naturlijk Dhr Kiel dit was een gouden man voor ons,ik weet niet meer hoe de naam van automonteur docent was voor Vlier een pracht van een kerel( roken in het bandenhok.Mooie tijd gehad daar aan de Dr Damstraat

2004, Alfred Wijna

Ik lees bekende namen, waarond...

Ik lees bekende namen, waaronder Menno Koops en Harry Stalknecht. Mijn Herinnering is het bij gebouwte Wester kerk, gebouwtje Dr H Colijnstraat( veuronder) en naturlijk het Mezennest. Jufrouw van de Berg.Wie kent haar niet.

2004, Alfred Wijna

Mijn herinneringen over mijn s...

Mijn herinneringen over mijn schooltijd zijn. Meester van Voorst ( geen gemakkelijke man) Meester Jansma was een kei van een meester ( veel sporten en een echte fries)Meester Kersies een vreemede vogel in die tijd. Verder Groenestraat en de Kiekenren en het schooltje bij het plantsoen.Mooie school foto van Dik.Ik herken veel gezichten nog uit die tijd.Ik sta tussen van de Akker en de Brijder. Dit waren mij school vrienden.

2004, Alfred Wijna
?