Bekijk het volledige profiel van alfred wessel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

alfred wessel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was een leuke tijd. Ik her...

Het was een leuke tijd. Ik herinner mij nog de heren van der Steen en Verburg en Otterlo,de sportievelingen. Ook de heer Bonekamp met zijn muziekles,en de heer Mattheus (met mij....)Dan nog heer v.d.Wey met zijn pi,pa,passer,en de boeiende verhalen van de heren Lugthart en Van Bommel zullen bij menigeen nog bekent in de oren klinken. Natuurlijk mag Piet Barkema met zijn schoolcombo niet in deze reeks ontbreken. Van de heren Koopsen en Atteveld heb ik veel geleerd echter,hun goede raad mocht niet niet veel succes hebben; ik wilde een baan op de weg,en die heb ik reeds jaren,zelfs na twee en half miljoen kilometers nog steeds met veel plezier! Met André den Hollander uit Voorschoten ging ik na schooltijd vaak varen op de vlietlanden. Met Luitzen-Jenne van der Wey uit Leiden zat ik ook al op de lagere school. Na deze schooltijd heb ik van deze makkers nooit meer iets vernomen,jammer.....

2005, alfred wessel

Ik herinner mij nog juffrouw K...

Ik herinner mij nog juffrouw Kraaijkamp,juffrouw Bennis (Flierjans)en Juffrouw Keus.De mooiste herinneringen heb ik uit de klas met meester Hans Vogel,die graag een pijpje oprookte met bruine sailtabak. Luitzen-Jenne v.d.Wey,Peter de Peinder,Erwin Leupe en de broers Harrie en Wibo Zwetsloot waren het waar ik het meeste lol mee had. Ook ene Arnoud Sibbeles (?), herinner ik mij nog:hij was grote fan van Toppop,gepresenteerd door Ad Visser,en hield van de moderne muziek in die tijd. Naast mij zat ene Martha Nieuwenburg. Ik vond haar een lief en mooi meisje,en was ook heimelijk een beetje verliefd op haar. Weet niet of zij het ooit heeft gemerkt......Ook haar heb ik nooit meer teruggevonden. Er is nog een klassenfoto. Als je onder deze foto klikt op "geindexeerd als klassenfoto" dan herken je misschien nog wat namen.

2005, alfred wessel

Rob Kiel was kort mijn klasgen...

Rob Kiel was kort mijn klasgenoot tot ik van deze school vertrok. Met hem heb ik nog regelmatig contact. Ook was ik gèk op ene Erna Neuteboom. heb haar ooit een ringetje gegeven...... Verder herinner ik mij nog Michiel de Nooij,met hem ging ik wel eens de hondjes uitlaten. Een grote waskrijttekening op een schoolbord die er niet meer af wilde,en de omgegooide inktfles die een geel gordijn zwart maakte zorgden voor een pak strafwerk....(oeps).

2005, alfred wessel
?