Alfred van Dokkum

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alfred van Dokkum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alfred van Dokkum heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb goed herinneringen.

  Heb goed herinneringen. Wel kreeg ik een paar keer straf met een latje van meester De Boer en sleutels langs mijn hoofd van meester Haitsma. Ook herinner ik me een paar keer schoolvrij als de kachel weer eens uit was gevallen. Jammer dat de school is gesloopt. Enige jaren geleden een reunie gehouden met 5/6e klassers. Was een doorslaand succes. Meester Marsman en juffrouw Groot waren toen onze gasten. Fenominaal wat meester Marsman nog over onze klas wist te vertellen. Heb foto's en correspondentie van die reunie nog in mijn bezit. Ook nog een klassenfoto van de kleuterschool met juffrouw Katrien.

  Dr A Kuyperschool, 1949

  Roerige tijd.

  Roerige tijd. Leuke herinneringen, hoop die met anderen te delen. Herinner me nog een aantal klasgenoten uit Enkhuizen en Andijk. Bijvoorbeeld: Jaap Bootsman Jaap de Vries Arie Mantel Ankie Boerma Gre Asma Elly Sweep Liesbeth van der vlugt. Namen van leraren: Boerma/de Vries/Rosenboom.

  Christelijke Mulo, 1956

  ?