Bekijk het volledige profiel van Alfred van der Plas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Alfred van der Plas heeft 3 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Concierge Hoek vaak gezien. Se...

Concierge Hoek vaak gezien. Serlie uitlokken om verhalen te vertellen en geen les te geven. Bos als leraar Nederlands en godsdienst. Wat was die man scheel! Juffrouw Wielemaker voor Engels. What a bitch. En altijd met sport meedoen (volleybal, basketbal, waterpolo, zwemmen en voetballen) en gym krijgen van Aadje Remmel. En de werkweek in Vaals: Brand bier! Niks geen Barcelona, Praag Londen of Parijs. In mijn klas zaten de mooiste meiden van de school.

2008, Alfred van der Plas

Veel feestjes, weinig leren en...

Veel feestjes, weinig leren en heel veel gelachen. Mooie tijd! 1 keer meegedaan met Pieter Groen muziekconcours in een zanggroep. Sinsdien mag ik niet meer zingen. Maar wel tweede geworden! Werkweek in Amersfoort gehad. Nachtje door met het examenfeest. Leraren op de boot gezet en afgezet bij Valkenburg. Fles Martini, gevonden op de boot, smaakte best.

2008, Alfred van der Plas

Het enige wat ik kan herinnere...

Het enige wat ik kan herinneren is de strenge meester Doets (met liniaal), het urenlang voetballen op het marktplein, het schrijven met een kroontjespen (incl. inktpotje), het schrijven met gekleurde inkt (rood en groen) en het s'ochtends op school vieren van Koninginnendag.

2008, Alfred van der Plas
?