Bekijk het volledige profiel van Alfred Sturz en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Alfred Sturz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Zat eerst op de Mauritskade en...

Zat eerst op de Mauritskade en (omdat ik niet goed was in Frans en altijd 2-en en 3-en haalde) later naar de Polderweg. Dick Lublink was één van mijn goede vrienden. We kwamen vaak over en weer bij elkaar. Hij was verrekte goed in wiskunde (zal nu ook nog wel zo zijn). Tjin-A-Djie was een lieverd. Vetter (prachtige verhalen), Bakker (ik ben 1 x per 2 jaar ziek), Pelle Mug (boter-melk-kaas-en-eieren in een kubus) zijn leraren die mij qua naam nog voor de geest staan. Op de Polderweg leerde ik mijn eerste grote liefde kennen, Jacqueline Nieland. We hebben een hele poos verkering gehad, maar dat is (helaas) uitgegaan.

2003, Alfred Sturz

Ik bewaar nog steeds leuke her...

Ik bewaar nog steeds leuke herinneringen aan deze school. Vooral juffrouw Bosman was mijn lieveling..... Ook ik heb van Kruikemeier les gehad. Uiteraard was het leukste dat ik heb meegemaakt dat we met schoolvoetbal kampioen van Amsterdam werden. Een geweldig toernooi met een even geweldig einde. Martin ?, Riny Wijnbergen, een paar namen van die ploeg. Ik heb er nog steeds een plakboek van wat door mijn vader is gemaakt.

2003, Alfred Sturz
?