Bekijk het volledige profiel van Alfred Smeitink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Alfred Smeitink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Door verhuizing in 4Havo op he...

Door verhuizing in 4Havo op het Moller terecht gekomen. Het eerste jaar heb ik erg moeten wennen, want het regiem was in mijn ogen redelijk streng. Toen ik de 4e voor de 2e X deed, vond ik het pas gezellig worden. Soms te gezellig, wat zelfs een X twee weken schorsing bij de lessen Nederlands betekende. Inmiddels weer 4x verhuisd, maar kom soms nog wel eens in Waalwijk.

2005, Alfred Smeitink

Helaas heb ik na drie jaar de ...

Helaas heb ik na drie jaar de school verlaten ivm een verhuizing. Ik heb daar erg moeten wennen, omdat ik daar een stuk minder vrij was dan op de GSGD. Een erg leuke tijd met mooie herinnering.

2005, Alfred Smeitink

Ik ben al ruim 20 jaar weg uit...

Ik ben al ruim 20 jaar weg uit Hummelo en ben vervolgens nog 5x verhuisd, maar kom nog graag terug. Meestal kan ik het dan niet laten om even langs school te rijden en een blik op het schoolplein te werpen. Vooral hier had ik het erg naar mijn zin en heb ik met veel plezier gespeeld in de pauzes en ook na school. Helaas heeft dit wel eens een ruit gekost tijdens het voetballen.

2005, Alfred Smeitink
?