Bekijk het volledige profiel van Alfred Hennekens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Alfred Hennekens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na één jaar mil.dienst (middel...

Na één jaar mil.dienst (middels een rekest er vervroegd uitgekomen),he ik de laatste kans aangegrepen om in het 2e studiejaar te kunnen beginnen dank zij mijn HBS-B opleiding. doorlopen en geslaagd en toen ik dat diploma had wist ik in ieder geval zeker dat ik nooit in die branche zou gaan werken. Wel tijdens deze opleiding fantastische 3 jaren gehad, het liep allemaal als een fluitje van een cent, alhoewel ik de laatste 2 maanden voor het eindexamen flink extra gas heb moeten geven. Heel veel hulp gehad van een schoolkammeraad die samen met mij voor het eindexamen heeft gestudeerd. Ben vervolgens, na een aantal sollicitaties begonnen bij de DAF fabrieken in Born op de afd. ...... Personeelszaken.(1970-1974) Vervolgens naar ICI Kerkrade als hoofd P&O van 1974-1977 en ten slotte als hoofd van de HR afdeling van 1977-2005 bij Makro Nederland gewerkt, met als standplaats Nuth.

2008, Alfred Hennekens

Mulo als tussenschool naar de ...

Mulo als tussenschool naar de HBS. Leuk jaar gehad, maar het ging allemaal vanzelf en men vond het beter dat ik me meer zou moeten inspannen om iets te leren.

2008, Alfred Hennekens

Afwisselend strenge broeders e...

Afwisselend strenge broeders en hele viendelijke boeders als onderwijzer. Heeft wel een eerste aanzet gegeven tot mijn verdere leven.

2008, Alfred Hennekens
?