Ontdek PLUS

Alfred Bogaards

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alfred Bogaards en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alfred Bogaards heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanwege een broze gezondheid ben ik een jaartje op de Albert Schweitzerschool terecht gekomen.

  Vanwege een broze gezondheid ben ik een jaartje op de Albert Schweitzerschool terecht gekomen. Hoewel kort is het geen onaardige schooltijd geweest. Ik kwam er gezonder vanaf. Herinnerigen: Meester Tibbe (de sympathiekste leraar), zuster Muller (o wee, als je nagels niet geknipt waren), het verplicht moeten eten van postelein (afschuwelijk), de voetbalpartijtjes op het schoolplein en gymleraar De Korte (vreselijk aardige man maar hij kon leerlingen ook voor "Wortel" uitschelden als ze het niet goed deden).

  Albert Schweitzerschool, 1958

  Nadat mijn broze gezondheid na jaartje Albert Schweizerschool (openluchtschool) eindelijk goed ging, kwam ik in 1959 op de Führhopschool.

  Nadat mijn broze gezondheid na jaartje Albert Schweizerschool (openluchtschool) eindelijk goed ging, kwam ik in 1959 op de Führhopschool. Twee hele leuke jaren op deze gezellige school gehad.

  Burgemeester Fuhrhopschool, 1959

  Mijn eerste schooljaar op de Linnaeusschool is volledig de mist ingegaan omdat ik zo ongeveer alle kinderziektes kreeg die je maar kunt bedenken (incl.

  Mijn eerste schooljaar op de Linnaeusschool is volledig de mist ingegaan omdat ik zo ongeveer alle kinderziektes kreeg die je maar kunt bedenken (incl. kinkhoest). Ik was een echt "bleekneusje" qua gezondheid in die tijd. Zo'n 6 weken naar Kinabu in Soesterberg geweest en in 1958 voor een jaartje naar de Albert Schweizerschool. Daarna is het allemaal goed gekomen. Wat leren betreft kan ik mij niet herinneren daar moeite mee gehad te hebben. Ik ging na dat eerste rampjaar gewoon elke keer over naar de hogere klas.

  Linnaeusschool, 1953