Alfred Boers

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alfred Boers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alfred Boers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding Boekhoudkundig medewerker gedaan.

  Opleiding Boekhoudkundig medewerker gedaan...bleek later de goede opstap te zijn voor mijn carriere...met veel plezier deze opleiding gevolgd.

  Centrum Vakopleiding Zakeli..., 1996

  Schoolplein, Knikkeren na schooltijd - was er niet weg te slaan.

  Schoolplein, Knikkeren na schooltijd - was er niet weg te slaan. "Vechten" in de pauzes met Christiaan Zand, Michiel de Bruin, Jan Martijn Eekhof, Gijsbert met z'n egel EGGIE. Enkele leraren: Meester Blom, Juffrouw Mulder, Juffrouw Miedema, Meester Wiersema en Meester Hoogeveen. Ben wel benieuwd wat deze leerlingen uit mijn tijd nu allemaal doen en of ze getrouwd zijn en of kinderen hebben.

  de Hoeksteen, 1980

  Vrijdagmiddags altijd spijbelen om naar Jippe toe te gaan.

  Vrijdagmiddags altijd spijbelen om naar Jippe toe te gaan. Jointjes en theepauzes in de kelder. Roken achterin als we Wiskunde hadden van Mw de Vries. Waren als New Wavers altijd een hecht groepje op school en na school. Wapenfeesten waren altijd geweldig en de volgende dag in Jippe alles weer bepraten wie met wie was gegaan en wie ontzettend dronken was geweest. Vaak corvee ivm spijbelen en kregen we straffen opgelegd van Jan de Vries en/of Nutte. Ben benieuwd naar de leerlingen uit die tijd wat ze daarna gedaan hebben en hoe het nu met ze is.

  CSG Oostergo, 1986

  ?