Bekijk het volledige profiel van Alfred Abutan en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Alfred Abutan heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

[19-03-2004]: Leuke tijd gehad...

[19-03-2004]: Leuke tijd gehad, van de eerste 3 jaar heb ik nog de leukste herinneringen. Met de fiets naar de gym, puddingbroodjes halen voor weinig in de fabriekshal van de warme bakker, 1 keer per week met een loodzware inmiddels ouderwetse typemachine naar de Blaise voor type-les. Het beheer over het klasseboek die door de vele stikkers onherkenbaar geworden was. Er werd veel georganiseerd zoals: Per fiets op werkweek in Oudorp. Dagje Beeksebergen (gewonnen met een van de sportdagen). Dropping, disco's, Klassenavonden en feestjes, waarbij we een keer met de hele klas in een hooischuur bij Petra Bergeijk hebben overnacht. Werkweek in het klooster Rolduc en naar Londen, in Soho de musical Evita bezocht. Al met al een hele leuke tijd gehad. Ik zag al wat bekende namen uit 1g en 2g op de schoolbanken site: Rob Wind(1979), Frank Handana(1979), Tom Achterberg (1983), Sjaan de Ruiter(1981), Nicolette Dorst(1981). (Frank, ik heb een Klasse foto van de Mariaschool waar jij ook op staat op de site gezet!)

2004, Alfred Abutan

. ...

. . [06-04-2004]: Met dank aan Irma Boers heb ik een aantal, onbekende namen, in de klasse foto van de 1-ste klas uit 1970-1971 kunnen invullen! [12-03-2004]: Wat leuk weer eens iets te horen van oud(!) klasgenootjes. Ik ben inmiddels getrouwd en heb een dochtertje van 'pas' 4 jaar oud, zij gaat nu de basisschool meemaken. In mijn beleving hebben we altijd een leuke klas gehad. Met goede leraren zoals natuurlijk meneer Otten, meneer Verbeek (cat-weazel), meneer krabbedam en meneer Mulder. Met Takvor Avidissian, Therese Mineur en Monique Janssen hebben we ooit geprobeerd een reunie te organiseren, jammer dat dat toen niet gelukt is. Overigens hebben we toen wel leuke reacties gehad, van o.a. Paco (dacht ik?)

2004, Alfred Abutan
?