Bekijk het volledige profiel van Alfred Andrae en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Alfred Andrae heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

In 1960 in de 3e klas op schoo...

In 1960 in de 3e klas op school gekomen. Na eindexamen A en B naar Het Baarns Lyceum en medio 1963 op kamers bij een lerares van het Lyceum. Romek van Gilse (overleden) Hans van Meer, Diederik Every, Wim Jansen, Mario Biemans. Juf Halfhide, enz.

2003, Alfred Andrae

Meester Jansen zorgde ervoor d...

Meester Jansen zorgde ervoor dat ik de MULO uiteindelijk op een andere school met succes heb afgesloten (A en B) daarna HBS-A. Ik was ondertussen wel naar Baarn vertrokken. Graag zou ik weer contact hebben met Rob van Ginkel (vader was kapper).

2002, Alfred Andrae

Kwam in 4 HBS/A vanaf een Inte...

Kwam in 4 HBS/A vanaf een Internaat in Baarn en woonde in bij mevr. Schellart (grieks/latijn o.a. op Incrementum, mocht 2x eindexamen doen en... geslaagd. dhr. Otto-Levenbach, Landgraaf (zo aardig), Nierstrass (jammer dat Scheikunde niet mijn favoriet was, maar wat kon hij over geschiedenis vertellen), enz. Jarenlang lid van de Aulacommissie (kon je alle feesten meemaken) en redactielid van Animo. Leerlingen: Reiny, Rob te Roller, Maja, Olaf Mulder, enz. Leukste meisje: Annekee Gerzon-Lohman, jammer dat zij mij bij een reunie niet meer wilde herkennen, zo erg was de verandering toch niet: iets ouder, minder haar, maar veel aardiger. Speciaal: Werkweek in Lingen (D)

2002, Alfred Andrae
?