Alexandra van Hal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alexandra van Hal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alexandra van Hal heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de studie MWD: de hyperactieve Bert Steenbeek, stoere Digna, ons aller kabouter Plop (psychologie)met zijn RET tegen sigarettenverslaving, dat ellendige PLV, scriptiestress en meesterverteller van der Laak.

  de studie MWD: de hyperactieve Bert Steenbeek, stoere Digna, ons aller kabouter Plop (psychologie)met zijn RET tegen sigarettenverslaving, dat ellendige PLV, scriptiestress en meesterverteller van der Laak. Liesbeth Kradolfer, die van alles geregeld heeft tijdens mijn zwangerschap en erna. Door haar kon ik op tijd afstuderen. Lachen en huilen met mijn (scriptie)maatje Marjolein, nog steeds dikke vriendinnen!!

  Hogeschool Rotterdam E.O., 1998

  Deze school bestaat niet meer.

  Deze school bestaat niet meer. Ik heb er klas 1 tot en met 4 gedaan. Mooie oude school met een hele strenge hoofdmeester (weet zijn naam niet meer). Toen verhuisd met de hele klas naar de Ark.

  Dr. J.Th. de Visserschool, 1974

  Jarelang verkering gehad met Maarten (zo heet mijn zoontje nu ook!!).

  Jarelang verkering gehad met Maarten (zo heet mijn zoontje nu ook!!). De verhuizing met de hele klas van de dr. de Visserschool naar de Ark, waar we klas 5 en 6 hebben gedaan. Meester van de de Linde en Kostense, de vele ruzies tussen de meiden, vechten om de aandacht van Arno Knijn (die bij zoentjestikkertje veel te hard kon lopen, helaas), werkweek met de bonte avond, 6 jaar lang lief en leed gedeeld met mensen die ik nu nooit meer zie. Toch raar!

  De Ark, 1978

  ?