alexandra talen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alexandra talen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alexandra talen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner me juffrouw vaartjes nog zo goed, dat ik mee naar haar huis mocht met nog een paar om daar haar verjaardag te vieren.

  ik herinner me juffrouw vaartjes nog zo goed, dat ik mee naar haar huis mocht met nog een paar om daar haar verjaardag te vieren. en rudy schildknecht, de eerste keer verliefd in mijn leven. en jacky die altijd beweerde later ook te gaan scheiden (heeft enorme indruk op me gemaakt).

  2e Marnixschool, 1971

  aan van alles behalve de lessen.

  aan van alles behalve de lessen. als laatbloeier boeide het me allemaal niet, maar temeer alles wat er nog meer op zo'n school te doen was. eindeloos roze koeken gegeten met nannette van lier, de romereis met reender, ruud en joep, de schoolfeesten (ook bij het fietsenrek) en het eindeloze surfen in loosdrecht op de boot van bert

  Gemeentelijk Gymnasium, 1978

  als mijn ouders niet verhuisd waren naar het gooi (beh) dan had ik in 1982 eindexamen gedaan.

  als mijn ouders niet verhuisd waren naar het gooi (beh) dan had ik in 1982 eindexamen gedaan. ik heb het gym en het heerlijke utrecht altijd gemist en heb hele sterke herinneringen aan die eerste 2 schooljaren daar. de stichtse, de schoolfeesten in de aula, de fietsenkelder waar we begonnen met roken, maarten elgersma waar ik vreselijk verliefd op was, nannette (van dijk?) waar ik de hele dag briefjes mee schreef, renee keulen waar ik vreselijk veel mee moest lachen etc etc

  Christelijk Gymnasium, 1976

  ?