Alexandra Riks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alexandra Riks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Alexandra Riks heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In ons laatste jaar zijn we met de ( bijna) hele klas van de activiteitenbegeleiding naar Center Parcs geweest.

  In ons laatste jaar zijn we met de ( bijna) hele klas van de activiteitenbegeleiding naar Center Parcs geweest. Wel met zijn zessen!! We hebben erg gelachen.

  2004, Alexandra Riks

  Ik weet eigenlijk haast niks meer van deze tijd! Wat ik me nog wel herinner is dat de roddel ging dat Ton Kroon(directeur) wat zou hebben met Marjan! Oh, ja, in de vakanties in de vierde klas of zo zorgde ik samen met Katja Maes voor de vissen.

  Ik weet eigenlijk haast niks meer van deze tijd! Wat ik me nog wel herinner is dat de roddel ging dat Ton Kroon(directeur) wat zou hebben met Marjan! Oh, ja, in de vakanties in de vierde klas of zo zorgde ik samen met Katja Maes voor de vissen. En ik kan me herinneren dat meester Fons Jansen, Rogier ( van kalken geloof ik dat ie heette) door de klas heeft gegooid. Dus weet ik toch nog wel wat!!

  2004, Alexandra Riks

  in de tweede klas gingen, of eerste, gingen we op zeilkamp.

  in de tweede klas gingen, of eerste, gingen we op zeilkamp. De hele tent was doorweekt en meerdere meiden maakten ruzie om een van de zeilinstructeurs! Scoutingmannetje Boudewijn was een beetje de sul en zat ook regelmatig met zijn boot in het riet.

  2004, Alexandra Riks
  ?