Alexandra Leurink

Kent 10 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alexandra Leurink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alexandra Leurink heeft 10 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Hinnen met een broek vol spinnen.

  Juffrouw Hinnen met een broek vol spinnen...... Jeetje....da's lang geleden. Ik ging veel met Yong-scha om. Buiten de schooltijden ging ik met haar en de rest van de familie om. Veel dingen met elkaar beleefd; zoals die ene keer buiten in de sneeuw spelen....(midden in de nacht). Bij elkaar logeren, met z'n allen op vakantie etc. etc. Hoe is het met jullie??? Ahhh....schattig...mijn oude liefde Ben(nie) Schift. Daar kwam ik thuis ook vaak over de vloer. Het was er een drukke bedoening; Pancho die alles bijelkaar kefte, 5 kinderen, de ouders, vriendjes & vriendinnetjes, maar wat een warm gezin.

  aalderinkshoekschool, 1974

  Met veel plezier, dankzij Jolanda, Christien en Cor, de drie jaren beleefd!!! Errûg veel schik gehad.

  Met veel plezier, dankzij Jolanda, Christien en Cor, de drie jaren beleefd!!! Errûg veel schik gehad. Achteraf viel het allemaal wel mee, maar soms waren er periodes.....Toch maar weer een diploma (SPW-4) erbij. Hi,hi.

  SOSA, 2000

  We waren van Almelo naar Zwolle verhuisd.

  We waren van Almelo naar Zwolle verhuisd. En wat ik bijzonder vond waren de weekopeningen en de weeksluitingen. Maar ook de inzameling van het oud papier. Dit werd door middel van gewichtsbepaling uitbetaald naar "opaatjes?" en als je er 4 van inleverde dan kreeg je een kleine attentie zoals een gommetje, potlood of een sleutelhanger. En wat ook indruk op mij gemaakt heeft was het huwelijk van juffrouw Bruggeman. Daar stond haar klasje als erehaag bij het Stadhuis en waren wij ook aanwezig op de receptie in Het Theehuisje "De Agnieterberg". Heej, Lonneke (Van Lier) waar zit je??

  De Dukdalf, 1978

  ?