Sanne van den Eijnde

Kent 13 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sanne van den Eijnde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sanne van den Eijnde heeft 16 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer goed of deze kleuterschool toen al zo heette of dat ze pas zo is gaan heten toen er een stenen gebouw voor de Don Boscoschool is neergezet.

  Ik weet niet meer goed of deze kleuterschool toen al zo heette of dat ze pas zo is gaan heten toen er een stenen gebouw voor de Don Boscoschool is neergezet. In het schooljaar 1964/1965 is ons gezin van Parkwijk naar Schalkwijk verhuisd. Hiervoor zat ik op de Mariëtta- kleuterschool in Parkwijk en tussen die school en de Don Boscoschool (lagere school) heb ik enige maanden in een noodgebouwtje achter de Don Boscoschool gezeten. De namen van de juffrouwen herinner ik mij niet meer. Wel dat een tijdelijke juffrouw een donkere Surinaamse was. In die tijd was dat toch iets aparts.

  Francesco kleuterschool, 1965

  Ik ben niet voor danser in de wieg gelegd.

  Ik ben niet voor danser in de wieg gelegd. Misschien dat de horlepiep of een boerenklompendans mij een beetje af gaan. Ik ben gewoon motorisch gestoord. Toch probeer ik wel eens op een feest, waar wordt gestijldanst, mee te doen. In elk geval zijn de beginselen van het dansen mij bijgebracht en sta ik niet (voortdurend) bij de dame op de tenen. Het leukste van de lessen vond ik de kennismaking van het begrip 'rock' op de voet en de aanzet tot een draai met de partner. Margot Venneker en haar vriendin Eveline waren vaak mijn vaste danspartners. Ik wens ze van hieruit het allerbeste toe.

  Dansschool Schreuder, 1977

  Dit leek mij de ideale studie, speciaal gemaakt voor mij.

  Dit leek mij de ideale studie, speciaal gemaakt voor mij. Mijn twee grootste interesses kwamen samen: taalkunde en computerkunde. Als kopstudie boven mijn kandidaats examen Scandinavische taal-en letterkunde zou dit een prachtige afstudeerrichting zijn. De gegeven vakken waren bijna alle zeer interessant op Prepositionele Logica na. Dat vond ik toch zo'n onzin. Met mijn mede-studenten heb ik een heel fijne tijd gehad. Stuk voor stuk interessante en leuke mensen. Jammer genoeg kwam ik spoedig in financiële nood: ik kon nauwelijks in mijn levensbehoefte en studiekosten voorzien. Daardoor werd ik gedwongen om te gaan werken. Dat werk vond ik als uitzendkracht bij de Gemeentelijk Grondbedrijf. Ook daar had ik een leuke tijd met fijne collega's. Met mijn financiën ging het een stuk beter, met mijn studie aanzienlijk minder. Daarom besloot ik deze studie af te breken en een punt voorgoed achter mijn universitaire carrière te zetten. De studierichting Alfa-informatica was geen lang leven beschoren. De vakgroep is opgegaan in andere studierichtingen.

  Universiteit van Amsterdam ..., 1997

  ?