Alexander leFebre

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alexander leFebre en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Alexander leFebre heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het begin van de studententijd kan niet lang genoeg duren: veel feest & dingen organiseren (beide oa bij studentenvereniging Alpha) en ook een beetje studeren.

  Het begin van de studententijd kan niet lang genoeg duren: veel feest & dingen organiseren (beide oa bij studentenvereniging Alpha) en ook een beetje studeren. Maar op een gegeven is het mooi geweest. Hard werken om af te studeren in de Elektrotechniek en (rustig :)) het werkende leven in stappen. Zoals vermeld nu als promovendus op dezelfde faculteit.

  2004, Alexander leFebre

  Dus, lang geleden alweer.

  Dus, lang geleden alweer. Ik kwam nog van de "oude" kleuterschool verderop (naast de MAVO), voordat het begrip "basisschool" bestond volgens mij. En ik kan me vaag nog herinneren dat de school van een (nieuwe) naam voorzien werd (kan dat?). Even denken: mevr Karremans, Timmerman, mr Douma, Visser, Bothof en van Maaren. Iemand verder nog?

  2004, Alexander leFebre

  Goede herinneringen.

  Goede herinneringen. Het was eigenlijk wel een gekke school: zoveel tussenuren ('s ochtend snel op het bord kijken en dan altijd weer tafelvoetballen), veelstelaat komen (Auke was erger), Iepe de Graaf (sorry) & Pieterse, etc, etc. Verder natuurlijk langlaufen en de trip naar Londen (nooit meer zoete drankjes..).

  2004, Alexander leFebre
  ?