Alex Wittenberg van Staal

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alex Wittenberg van Staal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alex Wittenberg van Staal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Kaan,Meester Kramer,ik kan mij nog veel herrinneren van deze tijd.

  Juf Kaan,Meester Kramer,ik kan mij nog veel herrinneren van deze tijd.Tijdens mijn schooltijd werd de naam van deze school veranderd in de Anthony van Kampen school.Heb helaas geen klasse foto's uit deze periode.Mischien dat voormalig klas of schoolgenoten mij hieraan kunnen helpen? Zou heel leuk zijn en ook om elkaar weer eens te spreken.

  prins bernhardschool, 1971

  Mooie tijd vooral met juf Middelveen.

  Mooie tijd vooral met juf Middelveen.Vooral de wandelingen door de Huisduiner polder,het strand,en langs de dijk was altijd prachtig.Heb maar 1 klasse foto nog.Ben benieuwd naar andere klas(school) genoten.......

  Kleuterschool Huisduinen, 1966

  Herinner mij heel veel nog van deze periode.

  Herinner mij heel veel nog van deze periode.Heb echter maar 1 klasse foto die trouwens (nog) niet op deze site staat.Zou leuk zijn om weer eens te horen van medeklas/school genoten uit die tijd.Lijkt me leuk om weer eens oude herrineringen op te halen en ben vooral benieuwd hoe het gaat met Mi Ying Li,mijn grote stille jeugdliefde uit die tijd.

  J.P.Coenschool, 1968

  ?