Alex van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alex van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alex van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet nog goed dat ik met Frank Groenenberg altijd na schooltijd fikkie ging stoken bij hun achter in de tuin of ging roeien op de Wetering.

  Ik weet nog goed dat ik met Frank Groenenberg altijd na schooltijd fikkie ging stoken bij hun achter in de tuin of ging roeien op de Wetering. Schaakles van meester Hassink(??), ik kan het nog steeds.

  Willibrord-School, 1977

  De introductiefeesten, wat een afslanking van de klassen in de eerste jaren, qed(wiskunde).

  De introductiefeesten, wat een afslanking van de klassen in de eerste jaren, qed(wiskunde). Ik heb hier een hele pragmatische manier van denken geleerd die me veel heeft opgeleverd. Ben laatst in de nieuwe lokatie in Utrecht geweest en dezelfde proeven zijn nog steeds opgesteld, de bellentoren, gaslift, destillatiekolom en de zeefproef (waar een fractie uitgehaald was)

  Christelijke HTS, 1990

  Ik kan me de eindexamen stunt nog wel herrineren waarbij we over het hek waren geklommen en waarbij we uiteindelijk in het park wakker werden.

  Ik kan me de eindexamen stunt nog wel herrineren waarbij we over het hek waren geklommen en waarbij we uiteindelijk in het park wakker werden..?

  St. Bonifatius College, R.K..., 1988

  ?