Ontdek PLUS

Alette van Es

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Alette van Es en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Alette van Es heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    een leuke tijd gehad.

    een leuke tijd gehad. Een week naar Istanboel geweest en ook nog enkele dagen naar Roemenië. Vooral de type en stenolessen van mevrouw Toetie (ik weet niet meer precies hoe ze heette) waren erg leuk. Typen op muziek.

    Factoor - CCC - MEAO, 1977

    Wat me vooral bij is gebleven is dat ik een heerlijke tijd op deze school heb gehad.

    Wat me vooral bij is gebleven is dat ik een heerlijke tijd op deze school heb gehad. Vooral de lessen van meester Steenstra: vaak gingen we met ons allen lopend naar het Veen. Ook zijn we een keer met de hele klas naar Stuif is in geweest, met ons allen met de bus naar 't Spant in Bussum. Ook weet ik nog goed dat de school geopend werd, we mochten met ons allen verkleed naar school. Veel gelachen en gespeeld op het schoolplein en ook het "het grote gekleurde beest"op het schoolplein, wat hebben we daar veel gezeten en gespeeld. Met welke klasgenoten ging ik om: Annemarie Oudhof, Annet van Olst, Ina Schoonhoven, Berna Borst, Erik van Heun, Mark Wilbrink en Bert van Dieren.

    Prins Bernhard school, 1966

    een hele mooie schooltijd, heen en weer fietsen van de Zwolseweg naar de Elburgerweg.

    een hele mooie schooltijd, heen en weer fietsen van de Zwolseweg naar de Elburgerweg. Tussen de middag of zomaar naar Tromps Eiland, Johnny bar en biljarten bij Doortje. Veel gelachen in de klas, af en toe het schoolplein aanvegen in opdracht van Reurink. Geschiedenis van Hof aan de Zwolseweg, aardrijkskunde van Pauptit en economie van Peereboom, frans van van Schaik en mevrouw de Gruyter-Donderwinkel. De ronde van Molenbeek van Duursma,

    de heertganck, 1972